Selena Gomez priznala da preispituje svoju seksualnost
Selena Gomez

Poznata pjevačica

Selena Gomez priznala da preispituje svoju seksualnost

Poznata pjevačica Selena Gomez je nakon što je otvoreno pričala o svojoj bolesti priznala kako preispituje svoju seksualnost.

Glasine da Selena voli i žene počele su prošle godine kada je nekoliko puta fotografisana s manekenkom Karom Delevinj koja je otvoreno priznala da je lezbijka, prenosi Superžena.

"Voljela sam sva ta nagađanja i nisu mi smetala. Te priče nisu pogađale nikoga iz mog privatnog života, a Kara je sjajna. Ona je poptuno otvorena osoba i dobro utiče na mene. Zabavna je i avanturistična do ekstrema što je meni nekada jako potrebno u životu“, objasnila je Selena. 

Na pitanje da li preispituje svoju seksualnost pjevačica je rekla: 

"Mislim da to svi rade, pa i ja. Preispitujem svoju seksualnost naravno. Jako je važno da uvijek sebe preispitujete kako biste imali jasnu sliku o sebi“, završila je pjevačica i rekla kako bi snimila lezbijsku scenu s manekenkom Suki Vaterhaus.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.