Najkontroverzniji par u istoriji šoubiznisa ponovo zajedno?
Šon Pen i Madona

Američki mediji

Najkontroverzniji par u istoriji šoubiznisa ponovo zajedno?

On je za mjesec dana bio na dva njena koncerta, što su mediji momentalno doživjeli kao signal za obnovu veze.

Američki mediji pišu da su Šon Pen i Madona ponovo zajedno! Glumac je za mjesec dana bio na dva koncerta pop dive, a nisu bježali ni od toga da poziraju fotografima. 

Pen je prvo u sepetembru bio u prvom redu na koncertu u Njujorku, a onda je ponovio isto, ali 14. oktobra u Vankuveru. Napisao joj je i pismo u kom otkriva koliko je uživao u njenim nastupima. Priča se da je u Vankuveru odsjeo u istom hotelu kao i bivša supruga. 

Pen i Madona su bili u braku daleke 1986. a razveli su se tri godine kasnije.

Superžena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.