Tejlor Svift dnevno zaradi milion dolara
Tejlor Svift

Najplaćenija

Tejlor Svift dnevno zaradi milion dolara

Tejlor Svift najbolje je plaćena muzičarka na svijetu u 2015. godini, sa dnevnom zaradom od preko milion dolara, objavio je britanski Daily Mail.

25-godišnja zvijezda ove godine je zaradila više od 317 miliona američkih dolara, zahvaljujući posljednjem hit albumu, svjetskoj turneji i nizu drugih uspješnih poslova.

Svift je prije godinu dana izdala peti studijski album koji se u međuvremenu prodao u milionima primjeraka, zauzimajući istovremeno prva mjesta na muzičkim top listama širom svijeta.

Ove godine Tejlor se upisala i na Forbsovu top listu najbogatijih i najuticajnijih žena, kao 64. na popisu, prenosi Cdm.

Svift i njen momak Kalvin Haris istovremeno su se našli na samom vrhu Forbsove liste parova s najvećom zaradom u ovoj godini.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.