Evo kako je izgledala Tamara prije svih plastičnih operacija! (FOTO)
Tamara Đurić

Zavodnica Farme

Evo kako je izgledala Tamara prije svih plastičnih operacija! (FOTO)

Tamara Đurić je uspjela da svojim ponašanjem podijeli publiku koja gleda reality "Farma", ali ništa drugačija situacija nije ni kada je njen fizički izgled u pitanju.

I dok jedni misle da je znatno poboljšala svoj izgled plastičnim operacijama, drugi smatraju da je preterala i da su joj silikoni samo upropasitli prirodnu ljepotu.

Na jednoj od fotografija koja kruži društvenim mrežama Tamara je u društvu svog dečka Dejana Palića, a koja je nastala kada je bila potpuno prirodna.

tamara1

Tamara je bila prisna sa mnogim farmerima, te je tako imala akciju sa Radetom, Vladom, Milošem i Acom, ali joj to nije dosta pa je zamolila produkciju da joj na Farmu uvedu još pet frajera.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.