Evo koliko komada džointa dnevno konzumira Snup Dog
Snup Dog

Odgovorio fanovima

Evo koliko komada džointa dnevno konzumira Snup Dog

Poznati reper Snup Dog, putem interneta je odgovorio fanovima na brojna privatna pitanja, uključujući njegovu dnevnu konzumaciju marihuane.

Snup Dog ili Snup Lajn, kako glasi njegov posljednji pseudonim, najpoznatiji je po dvije stvari: njegovoj uspješnoj rep karijeri i velikoj upotrebi kanabisa.

Često uspijeva uspješno da iskombinuje te dvije strasti, a poznato je da su neke od njegovih najpopularnijih pjesama nastale upravo pod dejstvom THC-a. 

Na svoj 44. rođendan odlučio je da sa korisnicma Redita podijeli neke pikanterije iz svog privatnog života. Tako je na red došlo i neizostavno pitanje koliko dnevno ispuši kanabisa. Njegov odgovor naravno nikoga nije pretjerano iznenadio.

Naime, prema onome što je napisao na Reditu, Snup dnevno ispuši 81 džoint. Ako uzmemo u obzir da u jedan džoint stane 1 gram marihuane (misli se na američke standarde), onda poznati reper dnevno ispuši čak 81 gram kanabisa. Dodao je i da je "travu" počeo da konzumira 1987. godine, kada je imao 16 godina. 

Dakle, računica je sljedeća: 

Ako je Snup od 1. januara 1980. godine pušio 81 gram dnevno, to znači da je do današnjeg dana ispušio čak 1.025.865 grama marihuane. 

Drugim riječima, za svoje 44 godine ispušio je više od jedne tone ovog opijata, prenosi Klix.ba.

Svoju ljubav prema ovoj vrsti droge reper je iskazao i investiranjem u preduzeće Eaze sa sjedištem u Kaliforniji koje, u mjestima gdje je to legalno, obećava dostavu medicinske marihuane na kućnu adresu u roku od deset minuta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.