Džodi Foster i Mel Gibson: Ko je otac sinova?
Ko je otac sinova?

Dobro čuva tajnu

Džodi Foster i Mel Gibson: Ko je otac sinova?

Dzodi Foster još nije otkrila ko je biološki otac njenih sinova

Dodjele najznačajnijih filmskih nagrada kao što su Zlatni globus i Oskar tradicionalno prate i glasine koje su uvijek spektakularnije u odnosu na one od prethodne godine i tiču se eminantnih glumačkih imena. Nedavno završena sedamdeseta po redu manifestacija u Los Anđelesu ponovo je pomjerila granice. Naime, na dodjeli Zlatnog globusa koja je upriličen na Beverli Hilsu prisustvovala je i glumica Džodi Foster (50) koja je primila Nagradu za životno djelo. Na crvenom tepihu društvo su joj pravila dvojica sinova Čarls (14) i Kit (12), ali i njen dugogodišnji prijatelj Mel Gibson (57). Po ulasku u svečanu salu, sve je djelovalo uobičajeno, ali kada se jedan od prisutnih ljudi za stolom našalio kako Džodina deca liče na slavnog glumca, sve je izmaklo kontroli. Džodi i Mel su se unervozili, a šala se pretvorila u glasinu.

Bila je to vijest koja se brzinom svjetlosti prenosila od uva do uva prisutnih, a razlog za to je što simpatična plavuša nikada nije željela da prizna ko je otac njene djece. Ranije je izjavila kako će njegov identitet objelodaniti tek kada njeni naslednici postanu punoletni po američkom zakonu, odnosno kada budu proslavili 21. rođendan. Naime, ona već decenijama ne skriva činjenicu da je lezbijka i, mada o tome nije pričala, uvek je na javna dešavanja dolazila u društvu svojih podjednako lijepih polovina. U noći dodele Zlatnog globusa, kada je glumica na uručenom priznanju zahvalila svojima bližnjima, našalila se na račun svoje seksualnosti rečima: Ne planiram da ove večeri izađem iz ormana pošto sam to uradila još pre dvadeset godina, ali je objasnila i koliko joj je u životu važan Mel Gibson kao jedan od najvećih oslonaca u prelomnim momentima.

- Djeca definitivno liče na Mela, ali imaju svjetliju kosu koju su mogla da naslede od majke - tvrdi neimenovani genetičar za NewYork Post. Tekst u magazinu ističe da je Gibson navodno donirao spermu kako bi svojoj dugogodišnjoj prijateljici pomogao da se ostvari u ulozi majke. Ni glumac, koji iz prethodnih veza ima ukupno osmoro djece, ali ni Džodi nisu se oglasili povodom ovih tračeva. Njih dvoje su se upoznali i postali dobri prijatelji još 1994. godine na snimanju filma Maverick. Koliko su emocije koje gaje jedno prema drugom snažne, svedoči i činjenica da mu Džodi nikada nije okrenula leđa, čak ni u vreme najvećih skandala i medijskog linča. Međutim, da li se u pozadini krije još koji razlog zgodna plavuša potvrdiće tek za jedno deset godina, do tada je Gibson najozbiljniji kandidat, ali američki mediji pominju i Kristofera Vokena i Džejmsa Spajdera.

(Story)