Kloi i Lamar otkazali razvod!
Kloi i Lamar

Nova šansa za ljubav

Kloi i Lamar otkazali razvod!

Izgleda da je bliski susret sa smrću natjerao slavni par da porazmisle o svom odnosu, pa su riješili da svom braku pruže još jednu šansu.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom odlučili su da odlože svoj razvod, bar za sada. Advokatica rijaliti zvijezde juče je na sudu zamolila sudiju da povuče papire za razvod, a on je to odobrio.


Kloi je papire podnijela krajem 2013, ali su ih ona i Lamar potpisali tek u julu ove godine. Ipak, njihov slučaj još uvijek nije procesuiran zbog zastoja u radu sudova u Los Anđelesu, prenosi Blic.


Kloi je juče fotografisana u bolnici u kojoj se košaraš trenutno oporavlja. Iako je njegovo stanje znatno bolje, rehabilitacija će biti duga i teška. Mediji prenose da će možda morati da ide na transplantaciju bubrega.


Juče je objavljeno i da je Kloi okončala vezu sa košarkašem Džejmsom Hardenom, sa kojim je tokom proteklih nekoliko mjeseci bila u vezi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.