Obrt na Farmi: Gabrijela odlučila da sve otkrije!
Semir i Gabrijela

Neće probleme

Obrt na Farmi: Gabrijela odlučila da sve otkrije!

Gabrijela Pejčev riješila je da povuče sve što je rekla o njenoj vezi sa kolegom Semirom Džankovićem, kao i ono što je kazala za njegovu suprugu Sanelu.

Tokom razgovarala sa Tamarom Đurić i otrila joj šta će reći kada bude bio prvi lajv.

"Demantovaću da smo bili zajedno i izviniću se njegovoj i svojoj porodici. Zamoliću ga da mi se više ne obraća i napomenuti da sve što sam rekla, rekla sam u afektu", kazala je Pejčev, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.