Monika Beluči: Biti sama žena danas znači biti slobodna žena
Monika Beluči

Monika Beluči: Biti sama žena danas znači biti slobodna žena

U intervjuu koji je dala britanskom tabloidu "Dejli miror" povodom premijere najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, "Spectre", Monika Beluči je iznijela nekoliko utješnih detalja iz svog života.

"Veoma sam lijena, nikad ne odlazim u teretanu. Obožavam da jedem testeninu i čokoladu", kazala je popularna italijanska glumica koja u 24. nastavku čuvene franšize, kako sama kaže, glumi "Bond ženu".

"Nisam opsjednuta idejom da treba da budem vitka i ne uzbuđujem se previše zbog svog izgleda. Volim da se smijem. Volim da vodim interesantan život", objasnila je Beluči, prenio je Tanjug.

Sama nakon razvoda od Vansena Kasela, 51-godišnja zvijezda navodi da prolazi kroz "potpuno novo iskustvo". 

"Osjećam se punom života. Biti sama žena danas znači biti slobodna žena, ne obavezno usamljena, već žena koja može, a ne mora da bude u vezi. To ponekad djeluje zastrašujuće, ali je prije svega interesantno", kazala je ona. 

"Ne zaboravite da su, ne tako davno, žene bile definisane isključivo na osnovu svojih odnosa sa muškarcima", dodala je Beluči. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.