Tamara napravila haos između Gabrijele i Semira!
Semir i Gabrijela

Šou na Farmi

Tamara napravila haos između Gabrijele i Semira!

Pjevač Semir Džanković ušao je na "Farmu" da raskrinka svoju koleginicu Gabrijelu Pejčev koja tvrdi da je bila u vezi s njim i da ne poznaje njegovu suprugu.

Seksi Bugarka i Semir su zajedno učestovovali u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde, gdje su se i upoznali, a ubrzo su uplovili u romansu. Pejčeva je bila u vezi sa Semirom iako je oženjen i ima dvoje djece, a pjevač je tek na imanju priznao da je lagao javnost i da je zaista imao nešto sa Gabi. Od kako je ušao u rijaliti, njihova priča je postala prava latinoamerička sapunica, a tokom igre isitne sva pažnja je bila usmjerena na njih.

"Ne volim te više.Ti nisi centar svijeta. Ušao sam zbog svoje karijere, da bih svojoj ženi i djeci obezbijedio budućnost. Nemoj da tripuješ da si mi bitna", pričao je Semir.

"Priznaj da me voliš i to je to. Semire, ovo je igra isitne. Ja sam tebi bitnija od tvoje žene, to znam. Ti da si pametan,  ti bio bio kući i ne bi ušao ovdje", odgovorila mu je Pejčeva, a onda se Semir sjetio šta je Gabi pjevala kada je on ušao na imanje.

"Zašto si pjevala pjesmu "Bolje da vodimo ljubav nego rat" ako sam za tebe vazduh? Ja pjevam svašta i nisam ti ništa posvetio", pričao je on dok se Stanija smijala njihovoj priči. Maja Nikoilć je takođe rekla kako vjeruje da je pjevač ušao zbog Gabi, a Semir je bio žestoko isprovociran i sve vrijeme je govorio kako ima porodicu i da ne želi da ih uvrijedi na neki način. U cijelu priču se ubacila i Tamara koja je napala Gabi i iskritikovala.

"Treba da prestaneš da ponižavaš ovog čovjeka. Nemaš razloga da se dičiš i ovdje promoivšeš neku švaleraciju. Treba da te je sramota. Ja da sam na njegovom mjestu opalila bih ti šamarčinu. Nemoj da propagiraš švaleraciju. Vidiš da je dečko pokunjen i hoće sebe da opere od toga, Maja te pali da praviš od sebe budalu", oštra je bila klaberka, a Gabrijela joj je rekla da se ne miješa, jer ne zna cijelu priču. Semir je nastavio da priča kako se ponizio i priznao da je prevario ženu, a da je ušao na "Farmu" da dokaže ženi da može da bude na istom mjestu sa Gabi i da mu ona više ništa ne znači. Sve vrijeme je isticao kako se kaje, kao i da je ispao budala. Nakon toga, Gabrijela je rekla kako bi voljela da stave tačku na ovu temu, jer je sve prestalo da bude šou. Ona je predložila da dok su na imanju više ne pominju njihovu vezu.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.