Ružicin otac: Odrekao bih se ćerke kada bih znao da je k*rva!
Ružica

Iskren

Ružicin otac: Odrekao bih se ćerke kada bih znao da je k*rva!

Danima ukućani rijalitija “Parovi” prozivaju Ružicu Veljković kako se tajno bavi prostitucijom, a da njena porodica zapravo nije ni svjesna njene profesije.

Njen otac Aleksandar riješio je da za “Alo!” prvi put progovori na ovu temu.

On je objasnio kako odlično zna čime se njegova mezimica bavi i da ju je redovno vozio na aerodrom kada je išla na putovanja u inostranstvo.

- Svi koji pričaju to govore bez ikakvog dokaza. Ona je manekenka i dama, a oni samo mogu da pričaju kojekakve priče u kojima, znam, nigdje nema tačnosti. Uopšte mi nije prijatno kada potegnu tu temu, a pri tome nemaju dokaza. Ako se neko bavi prostitucijom, za to mora da postoji dokaz, papir u policiji, sudu, da su je hapsili, da se zaista bavi time.

Bilo je raznih priča o prostituciji, da je u Dubaiju radila, a ona je tamo išla na modne revije. Za to mogu da budem svjedok jer sam je redovno vozio na aerodrom. Ona se uspješno borila za opstanak - objašnjava otac, nakon čega ističe da ni u jednom momntu ne bi prihvatio činjenicu da se ona bavi prostitucijom i da bi se u tom momentu odrekao nje.

- Normalno da ne bih prihvatio, koji bi to otac učinio?! Nije nimalo prijatna situaciji, vodio bih ozbiljan razgovor i ne bih prihvatio ni u jednom momentu da se ona bavi prostitucijom. Bio bih strašno ljut ako bi saznao da je takva stvar istinita i da je to sve tačno. Ali tvrdim da nije - govori Aleksandar za Alo.

Na pitanje da li je podržavao vezu sa Filipom, on govori da, po njegovom mišljenju, Ružici treba neko ko će da je vodi u životu.

- Nije ga često dovodila kod nas kući, ona je u toj vezi bila dosta ekslpozivna. Mislim da njoj treba muškarac koji će je voditi kroz život, njoj nije bitno zvanje, već da je on pametan i da može da razmišlja o njoj. Nije bitno da li političar ili fudbaler - tvrdi Aleksandar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.