Dragan Nikolić stao na noge
Dragan Nikolić

Oporavlja se

Dragan Nikolić stao na noge

Doajen srpskog glumišta Dragan Nikolić prije dva dana završio je prvi dio rehabilitacije, pa je napustio bolnicu u Vrnjačkoj Banji.

Tim ljekara koji je vodio brigu o njegovom oporavku zadovoljan je rezultatima koji su tokom liječenja postignuti. Na osnovu mišljenja stručnjaka i u konsultaciji sa porodicom, odlučeno je da Nikolić dalje zdravstvene kontrole sprovede u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Čuveni Prle iz „Otpisanih“ vratio se kući, gdje će o njemu brinuti, kao i do sada, supruga Milena Dravić.

Vrhunska nega

- Ne bih da pričam o svom stanju. Nije još vrijeme za to. Hvala vam na lijepim željama - rekao je Nikolić za Kurir po povratku u Beograd.

Glumac će ponovo otići u Vrnjačku Banju na proljeće sljedeće godine, kada je zakazana druga faza rehabilitacije u tamošnjem zdravstvenom centru.

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji naš proslavljeni umjetnik na raspolaganju je imao vrhunsku medicinsku uslugu, uz angažovanje ljekara više medicinskih oblasti, kao i ostalog osoblja. Cio tim bolnice izrazio je nadu da će se saradnja i prijateljski odnos nastaviti i u narednim godinama. Inače, oni su zajedno sa njim, Milenom i njegovim najbližim vjerovali u njegov oporavak.

Velika želja za životom

Neki su strahovali da Gaga neće dobiti bitku protiv teške bolesti, zbog koje je mjesecima bio u bolnici, ali je on pokazao snagu i veliku želju da se izbori. Dragan Nikolić je sada bolje i nada se potpunom oporavku.

Inače, teška bolest digestivnog trakta, koji je operisao u februaru, i pluća, zbog koje je ležao na pulmologiji Kliničkog centra, nisu umanjili šarm i harizmu velikana srpske kinematografije, koji čeka premijeru dokumentarca o svom životu „Sanjao sam“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.