Marinko Madžgalj odbio liječenje u Njemačkoj: Prepustio se srpskim doktorima!
Marinko Madžgalj

Oporavlja se

Marinko Madžgalj odbio liječenje u Njemačkoj: Prepustio se srpskim doktorima!

Marinko Madžgalj, koji boluje od raka pankreasa, nije htio da ode u Njemačku na liječenje, već je svoju borbu za ozdravljenje prepustio doktorima u Srbiji.

On je počeo da koristi i alternativnu medicinu i svakim danom mu je sve bolje.

Glumac i član grupe Flamingosi ljetos je imao dvije operacije pankreasa u KBC Bežanijska kosa, od čega se uspješno oporavlja.

"Marinko je nabacio nekoliko kilograma koje je izgubio posljednjih mjeseci. Prijatelji su ga savjetovali da ode na pregled kod čuvene doktorke Nadežde Basare, jedne od najvećih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija u Njemačkoj i Evropi, ali je to odbio. Liječenje je nastavio u Srbiji, koristeći tradicionalnu i alternativnu medicinu. Dobro je podnio terapiju i osjeća se bolje", kaže izvor Kurira blizak glumcu.

Inače, doktorka Basara je pomogla voditelju Dejanu Panteliću, koji je takođe bolovao od karcinoma, ali se Marinko odlučio da pokuša da se na drugi način izbori sa svojim problemom.

"Marinko trenutno kontaktira samo s nekoliko kolega. U posjeti mu je bila Dubravka Mijatović s njihovom ćerkom. O njemu najviše brine djevojka Lana, koja se ne odvaja od njega. Glumac je dobre volje i vjeruje da će iz bitke izaći kao pobjednik", zaključuje sagovornik.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.