Razvode se Hale Beri i Olivije Martinez
Hale Beri i Olivije Martinez

Nakon dvije godine braka

Razvode se Hale Beri i Olivije Martinez

Američka glumica Hale Beri i njen suprug francuski glumac Olivije Martinez objavili su da se razvode nakon dvije godine braka.

U zajedničkoj izjavi magazinu "People", par, koji ima dvogodišnjeg sina Mejsa, navodi da je odluku o razvodu donio "teška srca".

"Nastavićemo dalje uz ljubav i poštovanje, usredsrijeđeni na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugom samo sreću u životu", istakli su dvoje glumaca.

Beri je 2002. godine postala jedina crna glumica koja je osvojila Oskara za glavnu žensku ulogu. Prestižna nagrada joj je dodijeljena za film "Bal monstruma".

Martineza je upoznala 2010. nakon što je raskinula sa kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem s kojim je bila pet godina u vezi.

Beri se udala za Martineza 2013. Iza sebe ima još dva braka. Bila je kratko udata za bejzbol igrača Dejvida Džastisa, a potom za muzičara Erika Beneta, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.