Akademik Dara Bubamara: Svedcka zvijezda pala na padežima i zarezima
Dara Bubamara

Izblamirala se

Akademik Dara Bubamara: Svedcka zvijezda pala na padežima i zarezima

Šta vam nije jasno? Narodna pjevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, koja je, inače, završila francuski jezik na Sorboni, dala je lekciju iz srpskog jezika svima koji imaju nedoumica oko toga da li se kaže svetSki, sveDCki ili sveCki.

Na instagram profilu, Radojka je podijelila jednu fotku koja je izazvala oduševljenje auditorijuma, ali ne zbog sadržaja, već zbog opisa. 

Evo kako to izgleda.

foto: instagram,. dara_bubamara_licni_profilFoto: Instagram, Dara_Bubamara_lični_profil

 

Dakle, komentar na Instagramu: "Moj prijatelj dj snake bio mi na svadbi haos napravio a sad je svedcka zvijezda ponosim se sa njim za kratko vrijeme haos u svijetu, hitovi, milonske preglede."

Treba da glasi: "Moj prijatelj DJ Snake bio mi je na svadbi, haos je napravio, a sad je svjetska zvijezda. Ponosim se njim! Za kratko vrijeme je haos u svijetu napravio, njegovi hitovi imaju milionske preglede."

Nedavno je Dara pozdravila fanove u Hrvackoj:

foto: instagram, dara_bubamara_licni_profilFoto: Instagram, Dara_Bubamara_lični_profil

 

Ako se uzme u obzir da je Rada završila Sorbonu ("Naravno da sam završli francuski jezik na Sorboni, jer to može svako da upiše. Nemam samo osnovnu školu, kao što su neki pričali i pisali, već srednju saobraćajnu i naravno da želim uvijek da radim na sebi. Prosto, ne možete da dobijete pasoš i papire ukoliko ne znate da pričate taj jezik. Ja sam savladala to i veoma sam ponosna", prenio je "Telegraf" Darinu izjavu u julu ove godine), čudno je da ona, kao sveTSka zvijezda i akademik ne posvećuje dovoljno pažnje maternjem jeziku.

Izvor: Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.