Isidora fanovima poslala tužnu poruku iz bolnice: Sada je sve u Božjim rukama
Isidora Bjelica sa djecom

Borba za život

Isidora fanovima poslala tužnu poruku iz bolnice: Sada je sve u Božjim rukama

Književnica Isidora Bjelica, koja vodi bitku sa kancerom, objavila je post koji je poprilično rastužio njenu publiku, obožavaoce i prijatelje.

Naime, Isidora, koja sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dijeli sve vijesti vezane za njenu borbu sa karcinomom, objavila je da rezultati skenera koji je urađen u Skoplju, u jednoj poznatoj klinici nisu baš ohrabrujući.

 "Znate da ne krijem ništa od vas. Danas u Skoplju najprecizniji aparat za kancer je pokazao da su se metastaze naglo i agresivno jako proširile što se nije vidjelo na drugim aparatima. Mirna sam, nasmiješena i borim se, sve je u Božijim rukama a on zna kad je kome i zašto vrijeme a mi to ne možemo da shvatimo. Hvala vam za svaku molitvu kojom mi produžavate život. Grlim vas kao svoju dječicu zbog čije patnje me duša boli. Dum spiro spero... Pitaju me čega se najviše plašim a ja kažem plašim se da će mi ove brojne metastaze napasti i centar za humor pa da ću postati dosadna...

Voli vas Isi", napisala je Bjelica na svom Fejsbuk profilu, nakon čega je dobila mnoštvo poruka podrške i ljubavi od svojih pratioca.

Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.