Ružica Veljković: Prošvercovala sam se*s igračku! (VIDEO)
Ružica Veljković

Otkrila

Ružica Veljković: Prošvercovala sam se*s igračku! (VIDEO)

Kontroverzna Ružica Veljković otkrila je da je u rijaliti "Parovi" prošvercovala seks igračku koja vibrira.

Ona je pokušala da objasni voditeljki i ukućanima kakvu to igračku ima, ali je odustala jer još nije bila ponoć, pa je samo naglasila da to nije ni vibrator, a ni prsten, ali da vibrira. Veljkovićeva je tom prilikom otkrila i da ne može bez seksa više od par dana, prenosi Alo.

- Ja mogu sa tom stvarčicom da se zabavim i bez alkohola, ne znam zašto je Miljana pomenula alkohol. Svi imamo potrebe... a da ne bi došlo do nekih gluposti, da se mi ne bi klali, bolje da ja odradim to šta imam nego da se sa njima koljem i svađam zato što ja nisam zadovoljna - priznala je Ružica.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.