SEMIROVA ŽENA : Nije kriv moj muž već Gabi što je bila sa oženjenim!
Semir sa suprugom Sanelom

Progovorila

SEMIROVA ŽENA : Nije kriv moj muž već Gabi što je bila sa oženjenim!

Supruga Semira Džankovića Sanela oprostila je mužu nevjerstvo s koleginicom Gabrijelom Pejčev, sa kojom se trenutno nalazi u rijalitiju „Farma“.

Ona je do sada izbjegavala da priča za novine, pokušavajući da sačuva svoj mir, ali je zbog velikog medijskog pritiska koji je uznemirava riješila da se ekskluzivno oglasi u Kuriru. Sanela kaže da je osjetila da je suprug, s kojim je pet godina u braku i ima dvoje dece, vara, ali da joj je žao što sada svi krive njega, a ne Gabrijelu, koja se spetljala sa čovjekom koji je oženjen.

Brani supruga

- Imam svoju porodicu i to je jedino što me interesuje. Semir će vam dati odgovore na sva vaša pitanja kad bude izašao s Farme. Vrijeme će pokazati šta je istina. Semir i Gabrijela odavno nisu zajedno. Odlično znam da je ona mutna, a moj čovjek je na Farmi lijepo rekao da ne bi ušao u rijaliti da nema podršku svoje žene. Gabrijela priča svoju priču, a ja najbolje znam šta je bilo. Znate kako kažu, psi laju, karavani prolaze. Za pet godina braka nikad nisam osjetila da me je prevario sve do tada. Žao mi je što su svu ljagu i bruku bacili na njega, a ona je ta koja treba da se stidi, a ne da se ponosi što je bila ljubavnica oženjenog čovjeka - rekla je Sanela.

Htjela da se razvede

Iako ona sada stoji iza svog muža, kad je saznala da je Semir vara, bila je riješena da se razvede i s djecom ode kod svojih roditelja u Holandiju. Međutim, oni su je u tome spriječili kako ne bi pukla bruka.
- Sanela je bila spremna da ode od Semira iako ju je on ubjeđivao da ostane s njim. Zvala je svoje roditelje i sve im ispričala. Bez obzira na to koliko je vole, rekli su joj da ostane s mužem i tako spriječi da obruka porodicu. Novi Pazar je malo mjesto i tu se sve zna, a oni nisu željeli da im obraz bude ukaljan pošto njihova ćerka ništa nije uradila - kaže izvor za Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.