Bregović: Prebio bih Popovića da sam Severinin brat
Severina/Milan/Aleksandar/Brega

Pjevač o kralju bakra

Bregović: Prebio bih Popovića da sam Severinin brat

Dođe mi da odem na vrata ovom njenom s kim ima dijete i što joj pravi probleme. Ovako ne mogu, to bi bilo siledžijstvo, poručio je popularni muzičar

Goran Bregović gostovao je u emisiji „Nedjeljom u 2“ na Hrvatskoj radio-televiziji, a među brojnim temama govorio je i o svojoj prijateljici i saradnici Severini Vučković.

Dotakao se njenih problema sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem povodom starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom (3).

“Severina i ja nismo u kontaktu posljednjih godina. Žao mi je što nisam njen brat, da odem na vrata onom njenom s kim ima dijete i što joj pravi probleme. Ovako ne mogu, to bi bilo siledžijstvo”, rekao je Brega.

Frontmen Orkestra za svadbe i sahrane istakao je da mu je Seve ostala u lijepoj uspomeni, ali ipak svojoj „sestri“ neće doći na vjenčanje, zakazano za 22. novembar, iako je pozvan.

“Otezao sam njenu ploču dvije godine da bismo se družili. Ona ti pomjeri hromozome kad uđe u prostoriju, donese radost”, kazao je Bregović.

Inače, Goran je u emisiji potvrdio da mu je izdavačka kuća „Jugoton“ plaćala kokain da bi završio album.

“Kad sam pisao tekstove, imao sam problema s rokovima, morao sam da budem pod jednom vrstom pritiska da dovršim tekst. Ne bih rekao da sam se drogirao, nego sam se tako držao budnim nedjelju dana. Pisao sam uz malo kokaina. Drogu sam probao sa 18 godina u Italiji i završio s tim”, rekao je Bregović, a prenose Nezavisne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.