Isidora Bjelica: Rezultati su mi takvi da Neda Ukraden može da uleti da se fotografiše sa mnom!
Isidora Bjelica

Tuga

Isidora Bjelica: Rezultati su mi takvi da Neda Ukraden može da uleti da se fotografiše sa mnom!

Književnica Isidora Bjelica iako je teško bolesna trudi se da živi normalnim životom, ali je svjesna koliko je sredina ponekad zbog toga osuđuje.

"Ja znam da je Balkan primitivna sredina gdje se očekuje kada neko ima ovakvu tešku dijagnozu da se povuče i ćuti, da ne podsjeća druge ljude da će oni možda sutra otkriti da imaju neku bolest. Ja moram da se povučem i dostojanstveno umrem da me niko ne vidi. To je Balkan," rekla je Isidora za kamere B92.

Književnica je otkrila da nije pušila, jela suhomesnato i da se uvijek trudila da živi zdravo.

"Imala sam mnogo tuge, stresa i bombardovanja. Treba mi čudo, a ja sam dovoljno luda da vjerujem u čudo. Rezultati su mi takvi da Neda Ukraden može da uleti i da se fotografiše sa mnom" rekla je Isidora.

Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.