Kristijan vitlao ponosom pred Stanijom i Jasminom! (VIDEO)
Ilustracija

Kakav je on džentlmen

Kristijan vitlao ponosom pred Stanijom i Jasminom! (VIDEO)

Kristijan Golubović je pun sujete i nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je Jelena Milošević o "njegovoj ponosu" rekla da je kao mali.

Otkako je čuo kako ga je ogovarala iz njegovih leđa, žestoki momak ide po farmi i govori da to nije istina, a kako bi uvjerio svoje najvjernije prijateljice Staniju i Medenicu,  pokazao im je sa čim on u stvari barata.

"Ti kao ne gledaš, a oči ti ispale", komentarisao je Kristijan Medeničinu reakciju.


 

Potom se Kristijan raskomotio u spavaćoj sobi, Medenica ga je masirala, a onda je rekao da je kad ga izvuče kao sablja iz Istanbula kralja Sulejmana.

 
 
 
Izvor: Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.