RAT VODITELJA I PJEVAČICE: Ovako je Vlada ponizio Anabelu!
Vlada Stanojević/Anabela Atijas

Ne podnose se

RAT VODITELJA I PJEVAČICE: Ovako je Vlada ponizio Anabelu!

Voditelj Vladimir Stanojević, izrevoltiran pitanjem pjevačice Anabele Atijas o njegovom nekadašnjem prijateljstvu sa manekenom Filipom Panajotovićem, izvrijeđao ju je tokom „Igre istine“ u rijalitiju „Farma“.

Nju je zanimalo zašto je prekinuo drugarstvo sa manekenom i da li je to učinio, jer je on nakon učešća u „Farmi 4“ postao popularniji od njega. Međutim, Atijasova nije baš najbolje postavila pitanje, što je Vlada iskoristio da je ponizi.

"Bukva je htjela da baci kosku, ali nije umjela lijepo da sroči pitanje, zato što je Bukva. Zamislite vi koliko je ona glupa kada je imala cio dan da smisli pitanje za farmere i ona opet nije umjela da ga sklopi. Strašno", rekao je farmerima voditelj.

Podsjećamo, sukob između Anabele i Vlade datira od trenutka kada ju je voditelj isprozivao na društvenoj mreži Fejsbuk, napisavši da je njena pjesma „Ljubav zna“ najobičniji krš.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.