LETIO 10 METARA: Hasana drmnula struja od 380 volti!
Hasan Dudić

Jedva preživio

LETIO 10 METARA: Hasana drmnula struja od 380 volti!

Folk pjevač Hasan Dudić jedva je preživio strujni udar koji mu se dogodio prije nekoliko dana kad je boravio u svom rodnom gradu. Pjevača je drmnula struja od 380 volti, odbacila ga u zid, nakon čega se onesvijestio.

Kako saznaje Kurir, Dudić je nakon završenog boks-turnira u Šapcu s prijateljima otišao do svoje kuće kako bi sumirali utiske, popili kafu i piće, i tamo mu se i dogodila nezgoda. Kurirova saznanja potvrdio je i sam pjevač:

- Još pretrnem kad pomislim na to veče. Ništa nije slutilo na nesreću, samo u mraku nisam vidio gdje je sklopka, pa sam ruku prislonio na neke žice i tada me je udarila struja od 380 volti. Odletei sam deset metara i udario u zid. Pao sam i neko vrijeme sam bio u nesvijesti. Niko od prijatelja nije čuo šta se desilo jer su bili u drugoj prostoriji i glasno su pričali. Kad sam došao sebi, jedva sam uspio da ustanem. Bio sam blijed i malaksao, ali nisam htio da idem u bolnicu. Sutradan smo otišli u kafanu da proslavimo što sam preživio - rekao je Hasan za Stars.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.