Policija privodi Kristijana zbog Radeta
Kristijan Golubović

Golubović će napustiti "Farmu"

Policija privodi Kristijana zbog Radeta

Farmer Kristijan Golubović ponovo će se naći pred licem pravde, ovog puta zbog prijetnji koje je u rijalitiju uputio Radetu Laziću, Tamari Đurić i Maji Nikolić kao i nasilja nad Jelenom Milošević. Kako saznaje "Alo", policija je dobila nalog od javnog tužilaštva sa zahtjevom da jedan od preživjelih aktera filma “Vidimo se u čitulji” bude izveden s imanja u Lisoviću i saslušan zbog ugrožavanja bezbjednosti učesnika.

S obzirom na to da se najpoznatije imanje u Srbiji nalazi na području opštine Barajevo, policajci iz ove stanice će u narednih nekoliko dana sprovesti u djelo nalog tužilaštva i izvesti Kristijana iz rijalitija.

 - Kao i u slučaju kada je Krstijan pričao da je trebalo da likvidira Šešelja, tako i sada tužilaštvo reaguje zbog novih izjava i prijetnji. Momenat kada farmer gađa Radeta šoljom za kafu i prijeti mu javni tužilac je ocijenio kao ugrožavanje bezbjednosti, zbog čega je donijeta odluka da Golubović bude saslušan.

Kao dokazni materijal organi reda će sporne snimke tražiti od produkcije, na osnovu kojih će, ukoliko bude bilo osnova, biti podignuta optužnica - kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

- Osim prijetnji koje je uputio Radetu, on će morati da objasni i riječi koje je uputio ostalim farmerima. Pretpostavlja se da će u razmatranje uzeti i situaciju kada je Kristijan gađao stolom Tamaru Đurić, ali i prijetnje koje je izrekao ostalim farmerima.
Podsjećanja radi, Kristijan je poručio svim farmerima da će im se osvetiti kada napuste imanje.

- Budite sigurni da ćemo izmiriti sve račune kada izađemo odavde. Preslušaću sva vaša ogovaranja i kada vas pronađem, ponijeću video-bim da vam pustim dio gdje pričate o meni. Onda ćete da cvilite i pričate: “Nisam tako mislio.” Moj idol je Sveti Đorđe, tako i ja kao on vagam i mačom oduzimam život - malo je pobrkao lončiće Golubović jer Sveti Đorđe nema mač.

- Takve što se ne plaše sam gledao kako plaču i mole za milost kada sam ih vezivao u podrumu. Sve se prave hrabri i pričaju kako im niko ništa ne može, a onda prpa bato kada ih uhvatim. Ti ćeš, Majo, vidjeti kako dinosaurus gazi glistu, a Bakića ću da silujem i snimaću ga kako vrišti - rekao je Kristijan.

- Zaprijetio mi je da će me zatvoriti u podrum i da će me maltretirati njegovi drugovi Crnogorci - otkrio je Vlada.

Jeleni Milošević Golubović je polomio nos, iako je balerina pokušala da ga zaštiti pa je rekla kako se saplela i pala.

Kristijan: Klan će biti zaklan

Golubović nije birao riječi kada je prijetio farmerima, naročito onima s kojima se od početka ne slaže. - Klan će biti zaklan - poručio je gledajući u Tamaru Đurić i željeći da joj stavi do znanja da su ga ona, Aca, Vlada i Miloš najviše provocirali. Za razliku od Ace, koji ne prestaje da priča o prijetnjama, Đurićevu nisu uplašile riječi Golubovića. - To on može da priča ovdje jer je duplo jači od svih nas, ali vidjećemo kada izađemo odavde kako će se njegove prijetnje završiti kada se u realnom svijetu sretne sa jačim. Moraće za mnoge stvari da mi se izvini - poručila je Tamara.

Radetova mama: Brinem za sina, ali nisam tužila Kristijana

Vesna Lazić, majka farmera koji trpi najviše Golubovićevih napada, kaže da joj nije svejedno da gleda dijete u takvim okolnostima, ali da oni nisu tužili Kristijana. - Zaista ste me zatekli tom informacijom jer mi nemamo ništa s tim. Ne pada mi na pamet da se vučem po sudu zbog tužbe s Kristijanom. U početku mi nije bilo svejedno kada je nasrtao na moje dijete, a sada mi postaje smiješno sve što priča Golubović. Kada je Rade ušao u „Farmu“, imali smo dogovor da ništa ne preduzimamo dok on ne izađe, bilo da se radi o netačnim novinarskim člancima ili ovakvim situacijama. Poslušali smo ga, čak ni izjave ne dajemo. Nemam snage više ni da pratim rijaliti non-stop, ali mislim da je možda to tužba koju su pokrenuli Tamarini roditelji, jer je njena sestra izjavila da su angažovali advokata, ili je tužilaštvo samo reagovalo - kaže Vesna.

Tamarina sestra: Tužba je spremna!

Tamarina sestra Aleksandra ne sjedi skrštenih ruku, već je odlučila da pred lice pravde izvede Golubovića zbog svega što je rekao i prijetio. - Angažovali smo advokate i proteklog vikenda smo spremali materijal da bismo pred sud iznijeli sve snimke, prijetnje i uvrede koje je Kristijan iznio na Tamarin račun. Tužba je sastavljena i ovih dana će biti predata sudu. Drago mi je da je tužilaštvo uvidjelo ozbiljnost situacije i da su pokrenuli postupak, kojem ćemo se mi rado pridružiti - kaže Aleksandra.

Izvor: Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.