Tonija Cetinskog tuži bivša žena, on traži test očinstva!
Toni Cetinski

Rat bivših supružnika

Tonija Cetinskog tuži bivša žena, on traži test očinstva!

Tonija Cetinskog tužila je bivša supruga Ivana Nobilo zato što pjevač ne plaća redovno alimentaciju i ne brine o njihovoj maloljetnoj ćerki. Kako hrvatski mediji prenose, pjevač nekoliko mjeseci nije uplatio alimentaciju, a njegova žena traži da se ona poveća sa 400 na 1.000 eura. Pojedini mediji idu toliko daleko da tvrde kako Toni traži test očinstva!

Ćerku rijetko viđa

- Cetinski alimentaciju nije platio četiri mjeseca. Dijete je vidio samo nekoliko puta. Ćerka je tokom tri godine od razvoda samo jednom bila kod njega u Zagrebu - rekli su prijatelji porodice Nobilo.

Hrvatski pjevač tvrdi za Kurir da svoje obaveze redovno ispunjava.
- O majci moje ćerke ne mogu da govorim loše jer je rodila dijete koje obožavam. U svakom trenutku sam spreman da preuzmem starateljstvo nad djetetom ukoliko je to Ivani prevelik teret, a alimentaciju, koliku je dosudio sud, plaćam. Priznajem poneki nenamjeran propust, koji sam odmah po saznanju ispravio. Ukoliko sud dosudi veći iznos, ja ću to poštovati - kaže muzičar.
Cetinski apeluje na medije da ne nasjedaju na provokacije njegove bivše žene.

Nisam otac bez mana

- U Ivanine poslovne propuste ne ulazim. Ona ima svoj život, za koji treba sama da preuzme odgovornost. Samo bih molio medije da u interesu mog djeteta i njenog normalnog odrastanja ne nasijedaju na provokacije, a sve će informacije ionako dobiti od nadležnih ustanova kad za to dođe vrijeme. Nisam otac bez mana, i nadasve želim da odrastaju u miru - zaključuje Toni.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.