BALERINA SASLUŠANA U POLICIJI: Plašim se Kristijana!
Jelena Milošević/Kristijan Golubović

Jelena dala izjavu

BALERINA SASLUŠANA U POLICIJI: Plašim se Kristijana!

Bivša učesnica rijalitija „Farma“ Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, izjavila je juče na saslušanju u novosadskoj policiji da ne može da kaže da li joj je Kristijan Golubović polomio nos jer se plaši ovog narko-dilera!

- Tačno je da je te večeri izbila svađa između nas, ali zbog moje bezbjednosti, koja bi mogla da bude ugrožena, ne smijem da ispričam šta se tačno dogodilo - rekla je Balerina na saslušanju, kako Kurir nezvanično saznaje.

Zahtjev tužilaštva

Ona je, kako objašnjava sagovornik, saslušana na zahtjev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, koje je dalo nalog da se provjeri sumnja da joj je teške tjelesne povrede nanio Golubović tokom učešća u „Farmi“.
- Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, u policiji će biti saslušani i učesnici „Farme“ koji su svjedoci incidenta jer u kupatilu nije bilo kamera. Navodno, pojedini su čuli udarac, pa će svakako kao svjedoci morati da iznesu svoja saznanja - kaže izvor iz istrage.

O fizičkom nasilju nad Miloševićevom policija bi uskoro trebalo da sasluša i Kristijana.
- Prijetnje smrću, naročito izrečene u emisiji, shvataju se veoma ozbiljno. Tim prije što ih je izrekla osoba sa bogatim kriminalnim dosijeom - kaže sagovornik Kurira.

Tražiće TV snimke

Pored saslušanja svih svjedoka krivičnih djela, policija će pribaviti i snimke kamera, koje su zabilježile kako Golubović prijeti ubistvima i „šišanjem“.
- Svi dokazi koji budu prikupljeni biće proslijeđeni Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu, koje će potom da odluči da li ima elemenata, kao i za koja krivična djela će eventualno Golubović biti osumnjičen - navodi on. Za nanošenje teških tjelesnih povreda zaprijećena je kazna do deset godina zatvora. 

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.