Doris Bizetić:
Doris Bizetić

Šokirala javnost

Doris Bizetić: "Teško sam bolesna i ne želim više to da krijem"

Doris Bizetić je na svom sajtu otkrila da boluje od multiple skleroze, a svojim priznanjem želi da probudi svijest o ovoj teškoj bolesti.

“Poslije 4 i po godine od kad me je 'strefila' Multipl Skleroza (MS), ja se javljam da to i podijelim sa svima, jer želim da probudim svijest o bolesti u nadi da će se naći lijek ako se borimo i udružimo snage. Imam još svašta da kažem na ovu temu, iz ličnog iskustva, ali mislim da je bolje da izadje neki ozbiljan intervju, ili da se da prostor za ovo u nekoj kulturnoj TV emisiji. Mnogi nisu svjesni ni šta je tačno Multipl Skleroza, ni koliko je bolesnih u našoj zemlji i širom svijeta, i šta tačno obuhvata ta bolest. Takođe – bolest nije sramota, ne treba je kriti. JA ne treba da je krijem”, napisala je. 

Nakon ispovijesti na sajtu oglasio se i njen otac Boris Bizetić. 

“Kao roditelj, mogu samo da se divim njenoj hrabrosti i posvećenosti porodici (mužu, ćerki, sestri i nama roditeljima)”, rekao je on, a prenosi Bulevar. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.