Lamar Odom izbacio Kloi iz bolničke sobe
Kloi i Lamar

Tragediju iskoristila za publicitet

Lamar Odom izbacio Kloi iz bolničke sobe

Bivši košarkaš Lamar Odom koji se oporavlja u bolnici u Los Anđelesu, navodno je izbacio njegovu bivšu suprugu Kloi Kardašijan kada mu je došla u posjetu.

Njega su bliski prijatelji i porodica okrenuli protiv Kloi, navodeći da je ona njegovu tragediju iskoristila kako bi dobila više prostora u novinama.

Kako prenosi "Us Weekly", Lamar je bivšoj objasnio da mu je potrebno više prostora i da bi volio da bude sam, pa joj nakon toga rekao da izađe iz sobe.

- Upravo ona je zvala paparace koji su zabilježili da je bila u bolnicu sa porodicom. Njoj nije stalo toliko, samo joj je ovo dobra prilika da je ima što više u tabloidima - priča je Lamarovih prijatelja.

Takođe su naveli da Kloi misli da je ona zadužena što se košarkaš oporavio, pa je pokušala da zabrani njegovim najbližima da dolaze u bolnicu.

Još prošle nedjelje je ove navode potvrdio Lamarov otac Džo koji se požalio tamošnjim medijima da mu je zabranjen pristup u bolnici i to sve zbog Kloine zasluge.

Prema posljednjim natpisima "Us Weekly", Kloi je navodno prisilila članove Lamarove porodice da potpišu ugovor u tajnosti prije nego što ponovo dođu u posjetu. Ono što je bio vrhunac starletinog bezobrazluka je kada je zabranila Lamarovoj djeci iz prvog braka da vide svog oca.

Izvor: Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.