Edi Marfi po deveti put tata
Foto: Splash

Slavni komičar

Edi Marfi po deveti put tata

Slavni komičar Edi Marfi i njegova djevojka Pejdž Bučer očekuju bebu.

Holivudski glumac će tako postati otac deveti put. 

Edi (54) je potvrdio da očekuje dijete sa svojom djevojkom, australijskom manekenkom Pejdž Bučer s kojom je u vezi tri godine. 

Ovo će za glumca biti deveto dijete, budući da sa bivšom suprugom Nikol Marfi ima petoro dece: Briju (25), Majlsa (22), Šajnu (21), Zolu (15) i Belu (13). 

Edi ima i sina Erika (26) sa Polet Mekneli, sina Kristijana (25) sa Tamarom Hud i osmogodišnju ćerku Ejndžel sa bivšom članicom gruper Spice Girls Mel Bi.

Izvor: Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.