Razveo se Petar Strugar
Petar Strugar

Ponovo slobodan

Razveo se Petar Strugar

Glumac Petar Strugar stavio je tačku nakon dvije godine braka sa koleginicom Ivanom Nikolić sa kojom ima sina.

Šest godina stariju Ivanu upoznao je u Beogradskom dramskom pozorišu, a u decembru 2013. godine su se vjenčali u jednom zemunskom restoranu u krugu porodice i prijatelja.

Oni su se sporazumno razveli u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

"Petar je želio da se cijela priča oko razvoda što prije završi, pa je na kraju pristao na sve što je Ivana tražila. Želio je da zbog sina ostanu u dobrim odnosima, jer mu je on na prvom mjestu. Starateljstvo je pripalo Ivani ali su se dogovorili da Petar može da vidi sina kad god bude poželio", tvrdi izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.