Vlado Georgiev pokazao brata (Foto)
Vlado Georgiev

Miljenik žena

Vlado Georgiev pokazao brata (Foto)

Miljenik žena Vlado Georgiev oduvijek se trudio da privatni život drži dalje od javnosti, ali nas je nedavno počastio slikom svog rođenog brata, Saše.

Vlado je podijelio sliku iz Arene, gdje je sa starijim bratom uživao u vaterpolu. Saša Georgiev, poznatiji kao Gile, bavi se izvršnom produkcijom i često sarađuje sa slavnim pjevačem, ali je do sada bio skriven od očiju javnosti.

Izgleda da se Saša baš dopao fanovima, pa je slika za par sati skupila skoro 4.000 lajkova.

- Baš nešto pričam sa bratom i vrlo smo zadovoljni rezultatom ove utakmice! - napisao je Vlado pored fotke.

125159784391612962808891586938445n

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.