Adil brutalno pretučen u Brčkom!
Ilustracija

Umalo da strada!

Adil brutalno pretučen u Brčkom!

Adil i njegov bend dobili batine nakon nastupa u Brčkom

Popularni folk pjevač Adil Maksutović navodno je prošlog četvrtka brutalno pretučen i opljačkan nakon nastupa u Brčkom, a prema pisanju bosanskog magazina “Ekpres”, tokom pljačke je u Adila bio uperen “hekler”!

Kako navodi portal ekskluziva.ba, grupa nepoznatih ljudi sačekala je Adila i članove njegovog benda, nakon čega su ih brutalno pretukli. Najbolje je prošao Adilov kum, koji je nekako uspio da pobjegne.

Poslije ovog incidenta, pjevač je zabrinut za svoju bezbjednost, zbog čega je odlučio da otkaže sve nastupe u Bosni i Hercegovini.

Iako je 8. marta trebalo da pjeva u jednom sarajevskom restoranu, zet Džeja Ramadanovskog i nekadašnji pobjednik “Grand” festivala, vlasniku lokala poslao je mejl u kom se izvinjava zbog toga što mora da otkaže nastup.

- U Bosni i Hercegovini se ne osjećam bezbjedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja, sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Žao mi je što sam se povukao u vrijeme kada sam najpopularniji. Molim vas da me shvatite i razumete, jer je ovo moja konačna odluka i neću je promjeniti – napisao je Maksutović.

(Telegraf.rs / Ekskluziva.ba / Expressmag.ba)