Severina Kojić podgrijala glasine o trudnoći (FOTO)
Severina Kojić

Pratioci zbunjeni

Severina Kojić podgrijala glasine o trudnoći (FOTO)

Severina Kojić je nedavno jednom fotografijom iz Dubaija na kojoj joj se nazire stomačić pokrenula priču o trudnoći.

 Pjevačica se potom neko vrijeme nije oglašavala na Instagramu gdje je do tada redovno objavljivala slike, što je dodatno podstaklo njene fanove da misle da je Seve u drugom stanju.

S obzirom na to da se i dalje šuška da sa suprugom Igorom Kojićem radi na bebi, kako je to rekao njen svekar Dragan Kojić Keba, fanovi su ovu fotografiju protumačili kao potvrdu glasina.

Ona je danas predstavila novu sliku, a najviše pažnje opet privlači njen stomak. Partioci ne mogu da skinu oči sa pjevačicinog stomaka, jer su zbog majice koju je ponijela ponovo zbunjeni: da li vide stomak ili se samo garderoba naborala?

20160225181554000000

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.