10 seksi poza za vrtoglavo zadovoljstvo
Ilustracija

Za lijene parove

10 seksi poza za vrtoglavo zadovoljstvo

Ponekad rečenica „umoran sam“ ne predstavlja izgovor da izbjegnete seksualni odnos, već zaista znači da ste umorni. Kada vam dođu baš ti dani, imajte na umu sljedeće poze, u kojima ćete oboje uživate, ali bez previše napora.

KAŠIKA

Poza dobro poznate kašike može da bude veoma uzbuđujuća i da produbi intimnost između partnera. U pozi kašike možete da uživate sa minimalnim fizičkim angažovanjem i da dodirujete klitoris i grudi vaše djevojke i time je još više uzbudite.

PRED VRATIMA RAJA

Izaberite nepokretnu podlogu, poput snažnog uzglavlja kreveta ili ivicu kade ukoliko imate prostrano kupatilo. Vaša partnerka treba da leži na leđima i rukama se drži za čvrstu podlogu, tako da joj glava bude nekoliko centimetara od same podloge. Jednom kada zakoračite u misionarsku pozi, spojite joj noge što više možete. Ostvarićete najdublju penetraciju i trenje, a to je ono što svakoj ženi treba.

NEVALJALA MODIFIKOVANA MISIONARSKA POZA

Počnite sa standardnom misionarskom pozom. Kako se približavate vrhuncu oboje se pomjerite ka ivici kreveta, tako da njena glava, ramena i ruke vise unazad. Krv će brzo prostrujati do njene glave, pa će i sam orgazam biti intenzivniji.

PODUPRTA OSMICA

Dok vaša partnerka leži na leđima ispod njene zadnjice postavite nekoliko jastuka. Njena koljena trebaju da budu blago savijena, noge raširene, a ruke visoko na vašim leđima. U laganom ritmu izvodite pokrete broja osam kako biste dodatno aktivirali njen klitoris i tako obezbijedili vrtoglavi orgazam.

PAUKOVA MREŽA

Oboje ste na boku okrenuti jedno ka drugom. Ukrstite noge tako da bude bliže jedno drugom i da možete da prodrete dublje tokom odnosa. Umjesto uobičajne penetracije probajte sa kružnim pokretima.

ELEKTRIČNO KLIZANJE

Vaša partnerka leži na stomaku dok su joj noge ispružene i lagano raširene. Sjedite iza njene zadnjice sa nogama pored njenog torza dok se podupirete rukama. Savijte se unazad pod uglom od 45 stepeni dok pokretima naprijed-nazad penetrirate. Pokušajte da rukama spojite njene noge radi boljeg osjećaja.

ZMAJ

Vaše ruke su iznad glave vaše partnerke dok ona leži na stomaku. Dok se jastuk nalazi ispod njene pubične kosti, lagano raširite njene noge. Istegnite svoje tijelo preko njenog i umjesto energičnih pokreta napred nazad izvodite kružne senzualne pokrete. Uz pomoć zmaj poze probudićete i njene najskrivenije erogene zone.

S BOKA

Dok vaša partnerka leži na podu na boku, jedna noga joj je podignuta, a druga položena na krevet. Opkoračite njenu butinu koja je na krevetu, a drugu nogu uhvatite rukama tako da njen list bude na vašim ramenima. Pokretima kukova penetrirajte tako da oboje doživite maksimalno zadovoljstvo.

ZEN POZA

Ova poza obezbjeđuje miran trenutak u sred strastvene akcije. U zagrljaju se uvijte u jednu stranu okrenuti licem u lice, a zatim isprepletite noge i pritiskajte grudi jedno ka drugom.

ISPREPLETENI U ZANOSU

Stavite jastuk ispod glave vaše partnerke dok ona leži na boku. Kleknite direktno iza njene zadnjice i lagano se povijte u pravcu njenog tela. Jedno koljeno stavite između njenih nogu tako da možete lakše ostvariti penetraciju. Ruku stavite na njena leđa radi veće stabilnosti. Blago savijajte njene kukove pod uglom koji će vam obezbijediti dublju penetraciju i bolji kontakt sa njenim grudima i klitorisom.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.