Jelena Karleuša i Ivana Stanković umalo se potukle
Ivana Stanković

Opet tv skandal

Jelena Karleuša i Ivana Stanković umalo se potukle

Skandal koji se desio prije dva mjeseca, a u kom su akteri voditeljka Isidora Bjelica, pop zvijezda Jelena Karleuša i manekenka Ivana Stanković, tek sada se pročuo.

U emisiji “Ljubavna doktorka” TV “Happy” gošće su bile Jelena Karleuša Tošić, Ivana Stanković i Nigor, ali je poznata manekenka zbog svađe sa pop divom ljutito napustila studio. - Ivana je nakon Jeleninog hvaljenja same sebe rekla kako je njen stav da ona ne zna da pjeva i tada je izbila ozbiljna svađa. Isidora je ćutala i nije htjela da se mješa, što je manekenku posebno naljutilo i onda je napustila studio - priča za naš list izvor koji se našao na licu mjesta, a i same Jelena i Isidora su o ovome prije neki dan pričale u emisiji “Tačno u podne”, samo ne spominjući ime osobe koju su komentarisale!

- Kod Isidore u emisiji samo što me jedna žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala. Napade me žena koja je bila njena druga gošća. Svako ima pravo da nekog voli ili ne voli, ali ne možeš da vrijeđaš i fizički napadaš, a da ne pričamo o tome da treba da soliš bilo kome pamet. Zato svi vi ljudi koji ste drugačiji, imate sva prava da budete drugačiji i ne dozvolite onim nebitnim, onim u masi, onim linč mentolima da vas sputaju, spuste i ubiju sve - rekla je Karleuša, dok je Ivana za “Alo!” izjavila:

- Ja kao Ivana Stanković mogu da dozvolim sebi da imam svoje mišljenje i da ga naglas kažem. Vrlo dobro se zna ko sam ja i kako sam gradila karijeru, a ko je Jelena Karleuša. Ona ne zna da jeva, uspjela je da napravi karijeru prodajući maglu i to je moje mišljenje, a ona, da je bila malo manje sujetna, trebalo je to da shvati kao kompliment. Nisam htela da dođem u tu emisiju i sjedim pored Jelene Karleuše, ali sam na molbu Isidore Bjelice ipak pristala jer mi je tada bila dobra prijateljica.

No, više nije jer me nije ispoštovala kao gosta i nije me podržala da kažem svoje mišljenje. Imam dobar sluh i ne nosim slušni aparat, tako da znam da Jelena ne umije da pjeva - izjavila je Ivana za “Alo!”. Isidora Bjelica nije bila dostupna za komentar, dok je Jelenin PR na ovo izjavio:

- Ni tad, kao ni do sad, Jelena nema komentar na takve pojave.

(Puls)