Sandra Meljničenko dolazi sa ćerkom u Srbiju
Sandra Meljničenko

Najbogatija srpkinja dolazi za prvomajske praznike

Sandra Meljničenko dolazi sa ćerkom u Srbiju

Najbogatija Srpkinja i bivša članica grupe "Models" Sandra Meljničenko, koja je u braku sa ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom planira da dođe sa ćerkom Tarom u suprugom u Srbiju za prvomajske praznike.

Izvor koji je upućen u život bivše manekenke kaže da je Sandra bila prije dvije godine u našoj zemlji, a da je odlučila da prvomajeske praznike da provede u rodnom gradu. Sandra će spojiti lijepo i korisno, a u kući njene majke okupiće se najuža rodbina i prijatelji, koji žele da vide malu Taru.

Poznati par trebao da se zadrži u Beogradu oko nedjelju dana, nakon čega će otići u Hrvatsku kod Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića. Tamo će boraviti nekoliko dana, a zatim putuju kod Andrejevih roditelja u Moskvu.

Da ne bi izazivala medijsku pažnju, Sandra se neće pojavljivati na javnim mjestima i događajima. Za vrijeme borakva u Beogradu, poznati par biće smješten u njenom porodičnom stanu gde će ih obilaziti porodica i nauži prijatelji.

Dobroobavješten izvor kaže da Meljničenkovi pripremaju prvi rođendan svoje nalsljednice na Azurnoj obali, 29.maja. Na rođendanu će se pojaviti slavne ličnosti iz svjetskog džet seta, biznismeni, glumci, pjevači, sa kojima se oni već godinma druže.

(Press Online)