Vučić: Odlikovaću predstavnike država koji su u UN bili uz Srbiju po pitanju Srebrenice

Vučić: Odlikovaću predstavnike država koji su u UN bili uz Srbiju po pitanju Srebrenice

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je u Njujorku da će odlikovati predstavnike država koje su bile na strani Beograda prilikom majskog usvajanja Rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (GS UN).

„Vidim da su neki poludjeli negjde zbog toga što mi odlikujemo ljude koji su štitili međunarodno pravo i štitili Srbiju. To je naša stvar, to je naš unutrašnji akt i pitanje našeg suvereniteta. Vidim da bi oni to rado da nam zabrane“, rekao je srpskim medijima Vučić, koji je u Njujorku povodom 79. zasjedanja GS UN.

Pojedini beogradski mediji prethodno su javili da će Vučić odlikovati ambasadora Rusije u Ujedinjenim nacijama Vasilija Nebenzju.

„Tu su naravno i Rusi i Kinezi, i Nikaragva i Meksiko i Brazil, Indija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kongo, u zavisnosti od toga kakav je nivo podrške bio“, dodao je Vučić.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.