Karićka maznula bivšeg vjerenika Ane Nikolić!
Ana Nikolić i Goca Karić

Nova ljubav Goce Karić

Karićka maznula bivšeg vjerenika Ane Nikolić!

Ćerka Sretena Karića mjesec dana u vezi sa Crnogorcem Draganom Tomovićem, za kog je Nikolićka trebalo da se uda.

Nova ljubavna romansa!

Bivši verenik Ane Nikolić, crnogorski biznismen Dragan Tomović mjesec dana je u vezi sa ćerkom Sretena Karića Gordanom Karić, saznaje Kurir! Upoznali su se u Beogradu i nakon kratkog perioda druženja shvatili da su osjećanja između njih dvoje veća od prijateljskih.

- Goca i Dragan ne pričaju mnogo o svojoj vezi, ali bliži krug prijatelja zna da im cvjetaju ruže u ljubavi. Viđaju se u Beogradu, ali i u nekim zemljama Evrope, kada odu na kraći odmor - kaže naš odlično obavješten izvor.

Inače, Dragan, koji ima 44 godine bio je u vezi s Anom Nikolić dve godine. Zbog njega se pjevačica preselila u Podgoricu i više mjeseci odsustvovala sa scene. Putovali su po cijelom svijetu i planirali vjenčanje. Do braka ipak nije došlo iz samo njima znanih razloga. Poslije raskida vjeridbe sa Anom Nikolić Dragan se kratko zabavljao sa voditeljkom Biljanom Obradović. Sada uživa sa Gocom Karić, koja je, možda, baš njegova treća sreća.

Ana nije željela da komentariše novu vezu bivšeg vjerenika.

Gordana Karić, ćerka Sretena Karića i sestra Bojana Karića, visoko je obrazovana tridesetogodišnjakinja, koja je završila prestižne škole na Kipru i u Londonu. Tamo je pokrenula i privatni biznis. Zovu je srpska Paris Hilton, a redovan je posjetilac najvećih modnih i kulturnih dešavanja u svijetu, gdje se može vidjeti na mjestu VIP zvanica u prvom redu.

(Kurir)