Majka Ksenije Pajčin zabranila slikanje pomena
Pjevačicina majka Ljubica Kostic

Zauvijek u srcu

Majka Ksenije Pajčin zabranila slikanje pomena

Članovi porodice i brojni prijatelji Ksenije Pajčin juče na Novom groblju obiljeležili tri godine otkako je pjevačicu ubio njen dečko Filip Kapisoda.

Juče se navršilo tri godine otkako je Kseniju Pajčin ubio njen dečko Filip Kapisoda, a potom i sebi oduzeo život. Na Novom groblju u Beogradu okupili su se članovi pjevačicine porodice, njeni prijatelji, kolege i fanovi. Kolonu je predvodila Ksenijina majka Ljubica Kostić. Obučena u crno, skrhana bolom zaplakala je i prije nego što je prišla vječnoj kući svoje jedinice. Ona je zatražila od službe obezbeđenja groblja da udalji sve foto-reportere i zabranila je slikanje. Sve vrijeme pomena terenska služba obezbeđivala je grob poznate pjevačice. Ksenijin tata Miloš Pajčin odao je pomen zajedno sa ćerkom Miom, koju ima iz drugog braka. Tu je bio i Ksenijin kum, stilista Bane Dević, a od kolega samo Danijel Alibabić.

Karamela obišao grob tri sata prije porodice!

Uplakani Goran Stojićević Karamela posjetio je Ksenijin grob tri sata pre njene porodice.

-Tužan sam. I poslije tri godine osjećam veliku bol i nedostatak moje Ksenije. Jutros sam posjetio grob s mojim obezbeđenjem i ne bih više da komentarišem - kaže Karamela.

(Kurir)