Pagonis: Imao sam moralnu dilemu da li da imitiram Končitu Vurst
Foto: Screenshot

Mladima uzor da bude Tesla

Pagonis: Imao sam moralnu dilemu da li da imitiram Končitu Vurst

Novosadski kikbokser Nenad Pagonis (30) izjavio je u televizijskom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojеm je nastupio kao muzički imitator, da je imao moralnu dilemu da li da imitira nastup transvestita Končite Vurst, što je ipak učinio.

Na kraju nastupa skinuo je haljinu i periku, i rekao da je imao moralnu dilemu da li da uopšte prihvati taj zadatak.

"Ja sam uvijek htio da budem dobar uzor za mlade", rekao je Pagonis i poručio da mladima uzor treba da bude Nikola Tesla, te je pokazao majicu s njegovom slikom, ispod haljine koju je nosio dok je imitirao Končitu Vurst.

Rekao je da je "srećan" što su mu "djeca mala, pa ne mora da im objašnjava koga je glumio".

U toj emisiji Prve TV, gosti imitiraju nastupe muzičkih zvijezda, a ova najnovija je bila posvećena nastupima na takmičenju Pjesma Evrovizije, na kojem je Končita Vurst pobijedila 2014. godine, kao predstavnica Austrije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.