Kad sječenje svadbene torte krene po zlu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Kad sječenje svadbene torte krene po zlu (VIDEO)

Dobro poznati momenat na svakoj svadbenoj ceremoniji je i onaj kada se ugase svijetla a zatim svečano na scenu stupi svadbena torta koju mladenci po običaju zajedničkim snagama treba da isjeku.

Svadbena torta simbolizuje plodnost i srećan zajednički život, a samo sječenje mladenačke torte i dijeljenje parčadi gostima predstavlja prvi zajednički posao, koji je jedan od mnogih poslova koji bračni par treba da dijeli tokom zajedničkog života.

Međutim na jednoj svadbi ovaj običaj je krenuo po zlu.

Uobičajeno "mazanje" tortom između mladenaca pretvorilo se u pravi okršaj.

Mladoženja je prvim parčetom torte brže bolje umazao mladu ali ni ona mu nije dužna ostala. 

Kako ne bi ispao gubitnik mladoženja je uzeo cijeli jedan "sprat" torte i uzvratio mladoj koja je pala na pod, ali tu nije bio kraj.

Kako se završila ova ceremonija pogledajte na videu ispod, a ne sumnjamo da će im i brak biti ovako "miran".

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.