Katarina Grujić konačno pokazala svog dečka Crnogorca(FOTO)
Katarina Grujić

Katarina Grujić konačno pokazala svog dečka Crnogorca(FOTO)

Katarina Grujić dugo je krila svog dečka. Ipak, Kostin rođendan bio je prilika da Kaća na Instagramu javnosti predstavi svog izabranika.

Kosta je vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila, a ljubavnu romansu započeli su u jednom noćnom klubu.

Untitled

- Ljubav između njih desila se iznenada. Iako se znaju više od pet godina i za sve to vreme su se družili, simpatije između njih rodile su se tokom njenog boravka na crnogorskog primorju. Tokom Katarininih brojnih izlazaka, njih dvoje započeli su ljubavnu vezu, ali su hteli da je sakriju od očiju javnosti. Doduše, ona je postavljala fotografije sa njim na društvenim mrežama, ali je uvijek sakrivala njegov lik. Njih dvoje se faktički ne odvajaju, spavaju kod Katarine u stanu, tokom dana idu zajedno na plaže, uveče izlaze u restorane i tako već dva mjeseca - rekla je svojevremeno Kaćina drugarica, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.