OVE stvari nemojte raditi prije seksa
Ilustracija

Pazite

OVE stvari nemojte raditi prije seksa

Ne obraćate pažnju na to, ali bi trebalo!

1. Ne uzimajte antihistaminike

Ljekove protiv alergije, ne bi trebalo da koristite prije upuštanja u seksualni odnos jer mogu da isuše vaše intimne djelove, naročito ovo važi za žene.

2. Nemojte da popijete cijelu flašu vina

Čašica ili dvije se preporučuju, ali ako popijete cijelu flašu vina to muškarcima neće prijati jer će im trebati više vremena da ejakuliraju, a žene se neće dovoljno uzbuditi kako bi postigle orgazam.

3. Ne jedite ljuto

Bijeli i crni luk mogu da izazovu čudne mirise u vašim intimnim djelovima. Takođe, izbjegavajte povrće koje izaziva nadutost.

4. Ne prejedajte se

Osjećaćete se umorno i tromo.

5. Ne pijte energetska pića

Iako vam se čini da će vam podići energiju, kada prestane njihovo dejstvo osjećaćete se umornije nego što ste bili.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.