Teško preživjela odnos sa muškarcem za jednu noć
Foto: Ilustracija

Ispovijest jedne žene

Teško preživjela odnos sa muškarcem za jednu noć

Ljubavna iskustva muškarci i žene doživljavaju na potpuno drugačiji način. Dok muškarci preferiraju seks za jednu noć, jednoj ženi dogodilo se da je to iskustvo jedva preživjela. Ovo je njena priča koju je podijelila na portalu "Times of India".

"Nakon groznog raskida, srce mi je bilo slomljeno. Htjela sam da se konačno oporavim i krenem ispočetka. Prva prilika mi se ponudila kada me je najbolji prijatelj pozvao na druženje u njegovu kuću", napisala je. 

Bila je veoma uzbuđena zbog toga što će se družiti s prijateljima, ali kada je došla u kuću, shvatila je da njenih prijatelja nema. Naime, svi su bili na jednom vjenčanju. 

"Znala sam samo svog najboljeg prijatelja koji je bio zauzet zabavljanjem gostiju. Sjedela sam sama, pila, gledala nešto po telefonu. Onda sam zapazila osmjeh jednog muškarca. Počeli smo da razgovaramo, zbližili smo se. Pili smo i razmišljali šta dalje, pa smo odlučili da odemo na mirnije mjesto da se bolje upoznamo. Otišli smo u jednu od spavaćih soba i sjedjeli tamo", napisala je anonimna čitateljka, koja navodi i da se ne sjeća jasno kada je razgovor prestao, ali se poslije nekoliko sati probudila pored tog stranca koji je spavao, go. 

Shvatila je da se među njima dogodio seks. 

Misli su joj bile panične: šta ako ima neku bolest, ko je on uopšte, kako se zove... 

Nije mogla da se savlada pa je odmah napustila i sobu i kuću. Nikad ga više nije vidjela i odlučila je da ovakve stvari više ne radi. Bila je uplašena najviše za svoje zdravlje, o čemu nije mislila na vrijeme, prenosi Super žena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.