Muškarci u krevetu žele ovo više od svega
Foto: Shutterstock

Istraživanje pokazalo

Muškarci u krevetu žele ovo više od svega

Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja iznenadili su mnoge!

Pedrasude su pratile muškarce kada je riječ o maženju u krevetu. Nedavno je sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba.

Istraživanje koje se bavilo seksualnim sklonostima muškaraca i žena došli su do svježih rezultata – koji se razlikuju prema polu.

1046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine učestvovalo je u istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu.

Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nježnosti, na milovanje! Dakle, poljupci, maženje, grljenje – uprkos svim očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu. Ko bi rekao da momci više vole nježan, mazni seks, od grubog i životinjskog?

Voditeljka istraživanja dr. Debi Herbenik kaže: "Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih neko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jest činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!"

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je riječ o igranju uloga ili seksu na javnom mjestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe, piše miss.24.satahr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.