EVO šta muškarci vole da vide na ženi prilikom seksa
Foto: Ilustracija

Sa ili bez odjeće?

EVO šta muškarci vole da vide na ženi prilikom seksa

Možda bi moglo da se generalizuje i kaže da sve muškarce pale određene stvari u krevetu, ali to definitivno nije istina. Dok neki vole potpuno golo žensko tijelo, drugima je zanimljivije ako je žena ostavila na sebi grudnjak, majicu ili čak njegovu košulju.

Evo šta momci vole da vide na ženama tokom seksa:

Samo gaćice

Nema ništa više seksi nego kad na sebi žena ostavi komadić odjeće poput gaćica koje on može da skloni u stranu i krene u akciju.

Njegova majica

Muškarce veoma pali kad žene nose njihovu odjeću, pogotovo ako im je malo prevelika. Na primjer? Neka polu-raskopčana košulja bez ičega ispod.

Foto: Ilustracija

Seksi donji veš

Čipka je uvijek dobar izbor za vruće igrice u krevetu, bilo da se radi o grudnjaku, gaćicama, halterima ili samostojećim čarapama. Ili cijelom autfitu.

Brazilke

Mnoge frajere pali jednostavnost, pa su im veoma neodoljive "brazilke" koje liče na ženske bokserice, samo su visoko rezane na zadnjici.

Uska majica

Uska majica bez grudnjaka ističe grudi i bradavice i jako je seksi. Dobra je jer se za nju muškarac može uhvatiti u položaju od pozadi.

Svila

Dodir svile na koži? Ima li išta bolje? Neke svilene gaćice ili svileni ogrtač totalno će ga raspametiti.

Pidžama

Pidžama se obično ne smatra seksi odjećom, ali može biti ako se u njoj tako osjećate, prenosi Srbija danas.

Ništa

Golo tijelo je golo tijelo i nekada odjeća samo smeta, zar ne? Poenta je u tome da žena nosi ono u čemu se dobro osjeća, makar to bile i najobičnije pamučne gaćice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.