Postoje dvije vrste muškog polnog organa, a OVO je razlika
Foto: Ilustracija

Trenutak uzbuđenja otkriva tip

Postoje dvije vrste muškog polnog organa, a OVO je razlika

Trenutak uzbuđenja muškarca može da otkrije tip penisa. Na osnovu toga razlikuju se "rastući" i "mesnati“.

Kako samo ime i govori, "rastući" penis se odnosi na višestruko povećanje penisa prilikom seksualnog uzbuđenja. Ovaj tip muškog polnog organa enormno raste kada počne akcija među čaršavima, a može se dvostruko uvećati dužina i obim kada se napuni krvlju. Ovu vrstu polnog organa ima oko 80 odsto muškaraca. 

Za razliku od njega, "mesnati" penis, uprkos velikoj i rastućoj erotskoj strasti, ostaje otprilike jednake veličine, a to je slučaj kod 20 odsto muškaraca. Bitna razlika od "rastućeg" penisa je što se u ovaj tip upumpa tek malo krvi kad muškarac osjeti uzbuđenje. 

Tip penisa zavisi od genetskih predizpozicija, ali i od geografskog područja. Gledano evolucijski, "mesnati" penisi su najčešči u toplijim predjelima, a "rastući" u hladnijim, prenosi Super žena. 

Iako će mnogi pomisliti da ima bitne razlike kod seksa, istina je da ne postoji bolji. Oba tipa su u erektivnom stanju otprilike iste veličine. Na dobar seks utiče tehnika, ali i mašta partnera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.