I starlete studiraju!
Soraja Vučelić

Obrazovanje na prvom mjestu

I starlete studiraju!

Starlete kao što su Stanija, Soraja, Ava, Sindi, Stejsi ne samo što imaju zanosne obline, nego žele da istaknu i svoje obrazovanje.

Porodice atraktivnih starleta tvrde da su odlične studentkinje i inteligentne mlade žene, mada ne možemo baš da primjetimo da taj dio svoje ličnosti pokazuju.

Hrvatska starleta Ava Karabatić je studentkinja Filozofskog fakulteta u Zagrebu, mada se često blamira kada otvori usta.

"Još kao dijete, Ava je školu shvatala ozbiljno. Uvijek je bila odlikaš. Išla je u srednju farmaceutsku i tu je zavoljela latinski jezik. Zbog toga je odlučila da studira italijansku književnost i latinski, a sada je uzela i ruski. Mogu da je zamislim i kao profesorku letinskog, što da ne", kaže njen otac Ivica.

Soraja Vučelić je na trećoj godini psihologije na Filozofrskom fakultetu u Beogradu. Njena drugarica Ivana Cicović kaže da Soraja redovno daje ispite.

Treba napomenuti da ni Ivana Stamenković Sindi nije bez diplome.

"Završila sam Višu poslovnu školu za menadžent, ali sam više umjetnička duša, koja se bavi crtanjem i dizajnom.", kaže Sindi.

Stanija Dobrojević je apsolvent na državnom Fakultetu za ekonomiju u Novom Sadu.

Najobrazovanija među svim starletama je"Plejbojeva zečica" Anastasija Buđić. Ona je završila Fakultet za menadžment za mala i srednja preduzeća.

(Informer)