Nema više benda
Alen i Mili, foto: Screenshot

Nema više benda "Miligram": Alen i Mili objavili da se rastaju, a evo i zašto(VIDEO)

Bend Miligram danas je i zvanično saopštio da se dolazi do velikih promjena u njegovom sastavu te da će u istom od poznatih članova ostati samo Aleksandar Milić Mili i bubnjar.

Raspad benda je, kako saznaje Blic od izvora inicirao pjevač Alen Ademović i to, navodno, zbog manjka posla.

- Već duže vreme nemaju dovoljno posla, a koncerti im nisu prolazili sjajno. Alen, pjevač grupe isforsirao je da dođe do raspada grupe. Rekao je da nema dovoljno posla, te da ne može više tako. Skoro cio bend je otišao sa Alenom, samo je jedna osoba ostala sa Milijem, a to je bubnjar - ispričao je za "Blic" dobro obaviješten izvor.

- Oni imaju dogovorene nastupe u maju i juna koje će svakako ispoštovati, ali posle toga neće više raditi zajedno. Alen i ostali članovi benda započinju samostalnu karijeru i prave svoj bend - istakao je dobro obaviješten izvor za "Blic".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.