Žene treba da glume orgazam, evo i zbog čega!
Ilustracija

Žene treba da glume orgazam, evo i zbog čega!

Glumljenje orgazma jedna je od stvari koju žene koriste kako bi završile loš seks, a to nerijetko može loše da utiče na muškarce i da stvori neprijatnu situaciju u krevetu.

Ipak, prema novom istraživanju, lažiranje vrhunca nije tako loša stvar jer žene može da dovede do pravog, nezaboravnog orgazma, piše Daily Mail.

Iako se na odglumljeni orgazam već dugo gleda kao na nešto loše, stručnjaci sa područja intimnih odnosa u tome su otkrili veliku prednost.

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Teksasu uključilo je 998 žena, od kojih se čak 30 posto izjasnilo da nikad tokom seksa nisu doživjele orgazam.

Voditelj studije dr. Majkl Barnet objasnio je kako psiha ima važnu ulogu u tome hoće li žena da doživi orgazam tokom polnog odnosa pa je istakao da lažiranje orgazma može da zadovolji određene psihološke faktore i tako ženu dovede do pravog orgazma.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.